Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites

Het team

Ons team bestaat uit een mooie mix van medewerkers met verschillende leeftijden. We zijn allemaal harde werkers en sourcen met een flinke drive voor onze klanten. Op kantoor zijn we zakelijk en professioneel. We schromen niet om elkaar op te zoeken om even te overleggen. Dit laatste is essentieel omdat onze werkgebieden elkaar regelmatig overlappen.

We werken allemaal aan hetzelfde doel: Het sourcen van de beste talenten voor de mooiste bedrijven in de markt. We verzorgen een state-of-the-art selectieproces. Het is onze missie klanten te helpen bij het optimaliseren van hun recruitment functie.

We delen een aantal dezelfde kenmerken en dat typeert de echte Sterksen medewerker: moedig, direct, sociaal, levendig, onstuimig, actief, eigenwijs, avontuurlijk, onafhankelijk en daadkrachtig.

Herken jij je in deze kenmerken en ben jij een goede recruiter? Solliciteer dan op een van onze functies.

 

Wil je meer weten?

Heb je een vraag over werken bij Sterksen? Neem gerust contact met ons op. Vul onderstaand contactformulier in. Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met je op. Heb je snel antwoord nodig? Bel ons dan op 088 044 2000. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30-18.00 uur.

  • Wanneer je op verzenden klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.