Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites

Over Sterksen

Wij werken aan innovatieve recruitment dienstverlening en zijn gespecialiseerd in:

  • IT & Technology-recruitment (marktleider).
  • Gespecialiseerde RPO-dienstverlening (marktleider).
  • Het bemiddelen van interim recruiters en interim IT professionals (marktleider).
  • Executive Search: intensieve sourcing trajecten naar Senior Executives.

Vanuit onze kantoren in Breda en Utrecht richten wij ons op zowel de Nederlandse als de internationale markt. Voor deze laatste hebben wij een focus op Noordwest-Europa.
Sterksen is sinds 2002 actief in het recruitment vak en groeit ieder jaar hard door. We zijn lid van de Recruitment Process Outsourcing Association (RPOA) en NEN ISO 4400-1 gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid. Naast al het bovenstaande zijn we ook nog een Top 250 Groeibedrijf 2018!

Werken bij Sterksen betekent werken binnen een leuk, jong en informeel team met gedreven recruiters. We hebben een bak aan kennis en ervaring in huis. Dit gebruiken we voor de mooiste projecten en voor de mooiste klanten. Bij ons werken betekent jezelf uitdagen. Ben je benieuwd naar wie we zijn? Bekijk dan het team van Sterksen.

Sterksen klanten

Bij Sterksen werken we voor de mooiste merken zoals Mediq, Nationale Nederlanden, ASML en Glencore. Voor deze organisaties werven we nieuwe medewerkers die minimaal een hbo-diploma op zak hebben. Hierbij leggen we de focus op het sourcen van kandidaten die het beste passen bij de functie en bij de organisatie van onze klant. We benaderen dus in veel gevallen ook mensen die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. Hierdoor sluiten we ons af van massawerving en vinden we vrijwel altijd de juiste match voor onze klant.

Onze klanten bevinden zich door het hele land. Om ze zo goed mogelijk te helpen werken we met gespecialiseerde teams. Alle 5 de teams zijn zo opgesteld dat ze altijd een goede oplossing bieden voor een specifieke klantvraag. Zo zetten we ons RPO team in bij klanten die hun recruitment graag inhouse zien. Het aantal te bemiddelen werknemers is ook wisselend. Dit kan zijn van 1 tot bijvoorbeeld 20 medewerkers per organisatie. Dit alles maakt onze dienstverlening zeer divers.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag over werken bij Sterksen? Neem gerust contact met ons op. Vul onderstaand contactformulier in. Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met je op. Heb je snel antwoord nodig? Bel ons dan op 088 044 2000. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30-18.00 uur.

  • Wanneer je op verzenden klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.