Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites
Deel deze pagina

Ik sta op scherp en dat geeft energie!

RPO bij Sterksen bestaat uit een team ambitieuze recruiters die echt het verschil willen maken, voor én namens de opdrachtgever. Wij zijn op zoek naar talentvolle collega’s die samen met ons projectverantwoordelijkheid willen dragen, kwaliteit belangrijk vinden, bevlogen en resultaatgericht zijn. Maar bovenal, liefde hebben voor het recruitment vak! Als RPO Recruiter word ik ingezet op projecten bij de opdrachtgever en ben ik onderdeel van een hele fijne kennisorganisatie met vakgenoten.

Waarom ik koos voor Sterksen

Ik werkte al 13 jaar in de arbeidsbemiddeling en stond vorig jaar op een kruispunt. Ik had verschillende kanten van recruitment gezien en zocht naar een werkomgeving waarbij ik de stap kon zetten naar strategisch recruitment. Ik wilde weer geprikkeld worden en uit mijn comfort zone stappen. Interim lonkte maar ik vond het ook belangrijk en fijn om onderdeel te zijn van een organisatie. Tijdens het gesprek bij Sterksen viel alles op zijn plek. Al snel realiseerde ik me dat ik bij Sterksen alle facetten van het vak kon uitoefenen.

Bij de opdrachtgever ben ik de recruitmentexpert en bij Sterksen leer ik hoe ik dat moet zijn.

In het diepe

Ik ging direct aan de slag bij de opdrachtgever en werd verantwoordelijk voor Corporate Recruitment, Employer Branding en tal van lopende projecten. Ik leerde twee bedrijven tegelijk kennen, kreeg veel informatie en wilde mezelf daarnaast positioneren binnen beide organisaties. Het voelde als een sprong in het diepe, maar ik wist zeker dat Sterksen mijn achterban was. Ik stond op scherp en dat gaf zoveel energie!

Als RPO Recruiter bouw je echt iets op. Je zet iets neer voor de opdrachtgever. De druk om te presteren komt nooit van Sterksen, die leg ik bij mezelf neer. Sterksen geeft mij het gevoel dat ik het zelf kan. De lerende werkomgeving, het samenwerkende karakter en de wil om een teamprestatie te behalen waar we trots op kunnen zijn. Dat vind ik uniek aan Sterksen. Het team is trots op het vak recruitment en gedreven om te presteren. Een tevreden opdrachtgever is ons gezamenlijke doel. We delen onderling veel kennis en we hebben het ook erg gezellig. Ik heb het afgelopen jaar meer geleerd dan ooit tevoren.

We zijn hecht met elkaar en dat geeft Sterksen het gevoel van een professioneel familiebedrijf.

Groeien bij Sterksen

De ontwikkelmogelijkheden zijn eindeloos: je kunt doorgroeien naar een andere rol, je verdiepen en verbreden in het vak en uiteraard veranderen van RPO klant. Je staat zelf aan het roer, hoe fijn is dat?

Heb je vragen over werken binnen RPO? Neem dan contact met mij op. Bel 0618356026 of mail naar wendy.bezemer@sterksen.com.

Meer informatie

Is Corporate recruitment partner bij klanten van Sterksen.

Wendy Bezemer-van den Top RPO Recruiter (Sinds februari 2018)