Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites
Deel deze pagina

Elke dag is anders als RPO recruiter

Inmiddels ben ik ruim een jaar werkzaam bij Sterksen. Ik ben via een gesprek met Angelique Vierhout (interne recruitment) bij Sterksen terecht gekomen. Ik was echt op zoek naar de mix tussen een dynamische en een corporate omgeving en daar heeft Angelique me echt op weten binnen te halen. Gelukkig waren het niet alleen mooie praatjes, het is de perfecte omschrijving van mijn werk als RPO recruiter! 

Mijn werkdagen bij Sterksen

Mijn (thuis)werkdag begin ik met een zelfgemaakte Latte Macchiato, die ik normaliter bij de barista haal in het atrium van Atos. Nu zitten we midden in de COVID-19 pandemie, dus werk ik vooral thuis.
Vervolgens start de dagelijks call om zo even de belangrijke topics met elkaar te bespreken of zaken waar collega’s tegen aanlopen. Zo kunnen we elkaar toch nog even digitaal in de ogen kijken en gaan we daarna lekker aan de slag. Ik wissel mijn (thuis) werkplek af samen met mijn partner, de ene keer aan de eettafel en de andere keer in ons zelfgemaakt kantoortje. Tijdens de lunchpauze even een ommetje buiten want alleen binnen zitten is ook niet gezond. Het hele fulltime thuiswerken is eigenlijk niet voor mij weggelegd, ik mis de contacten met collega’s, de sfeer en het even bijpraten met een bakkie erbij. Ik ben blij dat we elkaar langzamerhand weer een beetje kunnen opzoeken!

Wat ik het leukst vind aan mijn werk

De collega’s en sfeer maken echt mijn dag, dit zijn toch echt belangrijke factoren. Daarnaast ben ik blij dat elke dag anders is, van diversiteit is dus zeker te spreken. Wat de voordelen zijn van het werken binnen de RPO afdeling? Hier vind ik toch wel dat het statement: “best of both worlds” van toepassing is. Hiermee bedoel ik te zeggen dat het fijne is aan RPO, dat ik bij de klant écht verschil maak omdat ik daar fysiek ben. We ontzorgen de klant volledig op het gebied van recruitment en we bouwen échte relaties op door daar aanwezig te zijn. Parallel daaraan voel ik nog steeds de diversiteit en steun van mijn ‘echte’ werkgever: Sterksen! Hier kan ik altijd op terugvallen en mijn energie vandaan halen wanneer dat nodig is.

Toekomstdromen

Ik ben nog jong, dus dromen doe ik zeker! Op dit moment wil ik steeds beter worden in het vak zelf. Ik wil daar het maximale uithalen en mijzelf naar een hoger level brengen. In de toekomst zou ik zeker nog bij een andere klant van Sterksen willen kijken en daar is ook de mogelijkheid voor. Maar voor nu hebben we genoeg uitdagingen bij Atos liggen!

‘’The only way to do great work, is to love what you do’’.

Meer informatie

Is bezig met een eigen team opbouwen en geniet van successen vieren, groot en klein.

Wafae Oustou RPO Recruiter (Sinds mei 2019)